مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی گفت: مطالعه و استعدادیابی ۲۷۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی برای ایجاد شهرکهای کشاورزی انجام شد و واگذاری این زمینها به سرمایهگذاران رشد ۷ برابری دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علیاشرف منصوری مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی امروز در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: اهداف شهرکهای کشاورزی انتقال فناوری، جذب سرمایهگذاری، بهرهوری از منابع آب و خاک، ایجاد اشتغال و درنهایت تأمین امنیت غذایی در کشور است. (ادامه)

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی در پاسخ به
موج؛ ۲۲ درصد سبزیجات و سیفی جات باز کشور گلخانه ای است.علی اشرف منصوری گفت: در حال حاضر ۲۲ درصد سبزیجات و سیفی جات کشور از طریق گلخانه ها تامین می شود. بر همین اساس وزیر کشاورزی نیز بخشنامه ای را ابلاغ کرده که حمایت از تولیدات سبزیجات و سیفی جات در فضای گلخانه ای انجام شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رییس هیات مدیره شرکت شهرک های کشاورزی با اشاره به اینکه سطح گلخانههای کشاورزی در پایان برنامه ششم توسعه باید به ۴۸ هزار هکتار برسد گفت: سطح گلخانه ها در ابتدای دولت امید ۸ هزار هکتار بود و امروز به ۱۵ هزار هکتار رسیده است.
(ادامه)
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی مطرح کرد؛ سطح گلخانههای کشور به ۴۸ هزار هکتار میرسد/ رشد ۷ برابری واگذاری شهرکها به سرمایهگذاران
منصوری گفت: تا افق ۱۴۰۴ در نظر داریم که سطح گلخانههای کشور را از ۱۵ هزار هکتار فعلی به ۴۸ هزار هکتار برسانیم.
به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اشرف منصوری مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی در نشست خبری امروز که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد با اشاره به اهداف و وظایف شرکت شهرکهای کشاورزی اظهار کرد: در شرایط کنونی این شرکت مصمم است با بهکارگیری ظرفیتها و پتانسیلهای عظیم حوزه کشاورزی برای تأمین امنیت قضایی و رفع وابستگی تمامی تلاش خود را در این خصوص به کار گیرد. (ادامه)
مطالعه و استعدادیابی بیش از ۲۷۳ هزار هکتار از اراضی کشور برای ایجاد شهرکهای کشاورزی/رشد ۷ برابری واگذاری شهرکها به سرمایهگذاران
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی، از مطالعه و استعدادیابی بیش از ۲۷۳ هزار هکتار از اراضی کشور برای ایجاد شهرکهای کشاورزی در کشور خبر داد.

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی اعلام کرد : صادرات ۳۵۰ میلیون دلار محصولات گلخانه ای در ۹ ماه امسال
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از ۹۵۰ هزار تن انواع محصولات گلخانه ای به ارزش ۳۵۰ میلیون دلار صادر شد. به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، علی اشرف منصوری عصر دوشنبه در نشست خبری که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شرکت شهرک های کشاورزی برگزار شد، اعلام کرد: با توسعه گلخانه ها و افزایش تولید تا پایان سال پیش بینی می شود ارزش صادرات محصولات گلخانه ای به ۵۰۰ میلیون دلار برسد.
اشرف منصوری گفت: میزان تولید محصولات گلخانه ای در سال ۱۳۹۶ حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن سبزی و صیفی و یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون گل و گیاه زینتی و شاخه بریده بود.
به گفته وی، پارسال بیش از ۸۲۰ هزار تن انواع محصولات گلخانه ای به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شد.(
ادامه)

برنامهریزی برای توسعه ۴۸ هزار هکتاری گلخانهها در کشور
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی از توسعه ۱۵ هزار هکتاری سطح زیر کشت گلخانهها در کشور در دولت یازدهم خبر داد و گفت برای ادامه این روند تا رسیدن به ۴۸ هزار هکتار گلخانه در حال برنامهریزی و تلاش هستیم که به ازای آن از سطح زیر کشت فضای باز کاسته میشود.

استعدادیابی ۲۷۳ هزار هکتار اراضی برای شهرک کشاورزی/ رشد ۷ برابری واگذاری شهرک ها به سرمایه گذاران
مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی گفت: مطالعه و استعدادیابی ۲۷۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی برای ایجاد شهرک های کشاورزی انجام شد و واگذاری این زمین ها به سرمایه گذاران رشد ۷ برابری دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی اشرف منصوریمدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی امروز در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: اهداف شهرک های کشاورزی انتقال فناوری، جذب سرمایه گذاری، بهره وری از منابع آب و خاک، ایجاد اشتغال و درنهایت تأمین امنیت غذایی در کشور است.

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی اعلام کردصادرات ۳۵۰ میلیون دلار محصولات گلخانه ای در ۹ ماه امسال
تهران- ایرنا- رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از ۹۵۰ هزار تن انواع محصولات گلخانه ای به ارزش ۳۵۰ میلیون دلار صادر شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای کشاورزی، مهندس علیاشرف منصوری در نشست خبری به مناسبت دهه مبارک فجر، با اشاره به اهداف و وظایف شرکت شهرکهای کشاورزی گفت: این شرکت در شرایط کنونی مصمم است با بکارگیری ظرفیتها و پتانسیلهای عظیم حوزه کشاورزی برای تامین امنیت غذایی و رفع وابستگی، نهایت تلاش و همت خود را در حوزه کاری مربوطه بکار گیرد. (ادامه)